Cremă de castane cu coniac

Printeaza

Cremă de castane cu coniac din: piure de castane, coniac, zahar pudra, smantana si ciocolata amaruie.

Ingrediente:Crema_de_castane_cu_coniac

  • 250 g piure de castane neindulcit
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri zahar pudra
  • 225 ml smantana grasa
  • 50 g ciocolata amaruie

 

Mod de preparare:

Pui piureul de castane într-un cas­tron mare, adaugi coniac şi zahăr pudră, amesteci cu grijă cu un mixer electric sau cu un tel, pînă ce mixtura devine omogenă.

Baţi smântână până se leagă puţin, apoi o încorporezi mixtura de piure de castane.

Razi ciocolata şi adaugi jumătate din ea în castron. Pui crema în 4 pahare, presari cu restul de ciocolată şi ţii 15 minute în frigider, înainte de a o servi.

Cremă de castane cu coniac

Crema_de_castane_cu_coniac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna crema de castane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.