Crema de castane

Printeaza

Crema de castane din: piure de castane, unt, cafea, zahar vanilat si frisca.

Ingrediente:

  • 500 g piure de castane
  • 7 linguri unt
  • 150 ml cafea concentrata
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 200 ml frisca

 

Mod de preparare:

Amestecaţi piureul de castane cu cafeaua, adăugaţi untul înmuiat şi zahărul vanilat.

Amestecaţi bine până obţineţi o pastă compactă şi netedă.

Turnaţi compoziţia în 4 cupe şi puneţi-le la frigider pentru cel puţin 2 ore.

Serviţi crema de castane ornată cu frişcă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.