Cremă Chantilly cu fistic
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de crema chantilly cu fistic din: smantana, zahar pudra si fistic decojit.
- 5 dl smântână proaspătă
- 50 g zahăr pudră
- 70 g fistic decojit, pentru ornat
Mod de preparare:
Scoateţi din frigider smântână şi băgaţi-oîn congelator circa 10 minute. Scoateţi-o când va fi foarte rece, însă încă lichidă, şi puneţi-o într-un castronel împreună cu zahărul pudră.
Amestecaţi puţin până se omogenizează cele două ingrediente, apoi bateţi smântână cu mixerul, cu mişcări circulare de jos în sus, până îşi va dubla volumul.
Impărţiţi crema Chantilly astfel obţinută în cupe individuale, presăraţi deasupra fistic tăiat mare şi aduceţi imediat la masă.
Cremă Chantilly cu fistic
Poftă bună!