Cremă Chantilly cu fistic

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de crema chantilly cu fistic din: smantana, zahar pudra si fistic decojit.

Ingrediente:Cremă Chantilly cu fistic

  • 5 dl smântână proaspătă
  • 50 g zahăr pudră
  • 70 g fistic decojit, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Scoateţi din frigider smântână şi băgaţi-oîn congelator circa 10 minute. Scoateţi-o când va fi foarte rece, însă încă lichidă, şi puneţi-o într-un castronel împreună cu zahărul pudră.

Amestecaţi puţin până se omogenizează cele două ingrediente, apoi bateţi smântână cu mixerul, cu mişcări cir­culare de jos în sus, până îşi va dubla volu­mul.

Impărţiţi crema Chantilly astfel obţinută în cupe individuale, presăraţi deasupra fistic tăiat mare şi aduceţi imediat la masă.

Cremă Chantilly cu fistic

Cremă Chantilly cu fistic

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.