Crema de ciocolata alba si mascarpone

Printeaza

Crema de ciocolata alba si mascarpone din: ciocolata alba, smantana pentru frisca, mascarpone.

 

Ingrediente:

  • 100gr ciocolata alba
  • 200ml smantana pentru frisca
  • 200gr mascarpone

 

 

Mod de preparare:

Rupe ciocolata alba intr-un bol mic si topeste-o in cuptorul cu microunde, in reprize de cate 20 de secunde, amestecand la fiecare 20 de secunde.

Las-o sa se raceasca putin. Intr-un alt bol, mixeaza smnantana si mascarpone. Incorporeaza ciocolata si amesteca usor.

Poate fi servita cu bezele sau alt desert, dupa preferinta.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.