Crema de ciocolata

Printeaza

Crema de ciocolata din: unt, zahar pudra, ciocolata neagra, lapte dulce si frisca.

 

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 100 g ciocolată neagră
  • 1 cană lapte dulce
  • 200 ml frişcă

 

Mod de preparare:

Crema de ciocolata: Freci untul cu zahărul, până devine o cremă spu­moasă.

Ciocolata o dizolvi în lapte, pe foc mic, tot amestecând. Incet, torni ciocolata peste cremă, amestecând continuu, până se omogenizea­ză. La urmă, încorpo­rezi uşor frişca.

Laşi la rece şi serveşti crema în cupe, cu pişcoturi aşezate pe margine.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Platou de Tartine cu Somon Fume

Platou de Tartine cu Somon Fume din: somon fume, paine, crema de branza, marar, lamaie, capere, patrunjel, sare, piper. Pentru momentele când căutați să impresionați cu o ofertă culinară elegantă și rafinată, tartinele cu somon fumé reprezintă o selecție inspirată. Combinația de somon fumé, cremă de brânză fină și verdeață proaspătă, accentuată de un strop […]

Ceai de Levănțică și Fructe de Păducel

Ceai de Levănțică și Fructe de Păducel din: flori de levantica, fructe de paducel, apa. Îmbunătățește-ți starea de bine și oferă-i inimii tale îngrijirea meritată cu acest Ceai. Cunoscut pentru proprietățile sale de relaxare și beneficii cardiovasculare, acest ceai combină două ingrediente puternice pentru a crea un remediu natural și plăcut. Levănțica aduce un plus […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.