Crema de ou cu cocos si mango
PrinteazaCrema de ou cu cocos si mango din: gelatina, zahar tos, mango, smantana de cocos, lamaie verde.
Ingrediente:
- 3 foi gelatina
- 4 lingurite zahar tos
- pulpa de la 1 mango bine copt, tocata
- 160 ml conserva de smantana de cocos
- coaja rasa de la 2 lamai verzi, plus zeama de la 1
Mod de preparare:
Intr-un bol pune gelatina la înmuiat în apă rece 10 min.
Intr-un vas mic pe foc dizolvă zahărul în 2 linguri apă şi lasă să se încălzească.
Stoarce foile de gelatină şi adâugă-leîn sirop; amestecă până când se dizolvă.
Mărunţeşte pulpa de mango în tocătorul electric, adaugă smântână de cocos, gelatina şi zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie.
Combină pentru omogenizare. Toarnă crema în pahare mici şi dă la rece 3-4 ore.
Ornează cu coajă rasă de lămâie verde.
Crema de ou cu cocos si mango
Pofta buna!