Crema de ou cu cocos si mango

Printeaza

Crema de ou cu cocos si mango din: gelatina, zahar tos, mango, smantana de cocos, lamaie verde.

Ingrediente:

  • 3 foi gelatina
  • 4 lingurite zahar tos
  • pulpa de la 1 mango bine copt, tocata
  • 160 ml conserva de smantana de cocos
  • coaja rasa de la 2 lamai verzi, plus zeama de la 1

 

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol pune gelatina la înmuiat în apă rece 10 min.

Intr-un vas mic pe foc dizolvă zahărul în 2 linguri apă şi lasă să se încălzească.

Stoarce foile de gelatină şi adâugă-leîn sirop; amestecă până când se dizolvă.

Mărunţeşte pulpa de mango în tocătorul electric, adaugă smântână de cocos, gelatina şi zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie.

Combină pentru omogenizare. Toarnă crema în pahare mici şi dă la rece 3-4 ore.

Ornează cu coajă rasă de lămâie verde.

Crema de ou cu cocos si mango

Crema_de_ou_cu_cocos_si_mango

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.