Cremă cu mascarpone
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de crema cu mascarpone din: galbenusuri, mascarpone, zahar, rom alb si cacao amara.
- 4 gălbenuşuri
- 250 g mascarpone
- 120 g zahăr
- 1/2 dl rom alb
- 1 lingură de cacao amară
Mod de preparare:
Puneţi într-un castron gălbenuşurile, bate- ţi-le uşor cu o furculiţă şi adăugaţi zahărul, amestecând cu un tel până obţineţi o compoziţie moale şi spumoasă. Turnaţi romul puţin câte puţin şi încorporaţi şi mascarpone, punând câte o lingură o dată şi continuând să amestecaţi.
Bateţi crema cu un tel până ce toate ingredientele se vor omogeniza bine. Porţionaţi crema în cupe şi ţineţi-o în frigider până în clipa în care o serviţi. Atunci, presăraţi deasupra din abundenţă praf de cacao amară.
Cremă cu mascarpone
Poftă bună!