Cremă cu mascarpone

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de crema cu mascarpone din: galbenusuri, mascarpone, zahar, rom alb si cacao amara.

Ingrediente:Cremă cu mascarpone

  • 4 gălbenuşuri
  • 250 g mascarpone
  • 120 g zahăr
  • 1/2 dl rom alb
  • 1 lingură de cacao amară

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un castron gălbenuşurile, bate- ţi-le uşor cu o furculiţă şi adăugaţi zahărul, amestecând cu un tel până obţineţi o com­poziţie moale şi spumoasă. Turnaţi romul puţin câte puţin şi încorporaţi şi mascarpo­ne, punând câte o lingură o dată şi conti­nuând să amestecaţi.

Bateţi crema cu un tel până ce toate ingredientele se vor omoge­niza bine. Porţionaţi crema în cupe şi ţineţi-o în frigider până în clipa în care o serviţi. Atunci, pre­săraţi deasupra din abundenţă praf de cacao amară.

Cremă cu mascarpone

Cremă cu mascarpone

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.