Crema cu piersici si branza de vaci

Printeaza

O reteta gustoasa de crema de piersici, branza de vaci, stafide, miere si smantana.Crema cu piersici si branza de vaci

Ingrediente:

  • 250 g piersici foarte coapte
  • 7 linguri stafide
  • 3 linguri miere
  • 150 g brânză de vaci
  • 100 ml smântână

 

 

Mod de preparare:

Inmoi stafidele în apă caldă. Cureţi piersicile de coajă şi sâmburi, le pasezi şi amesteci piureul obţinut cu brânza trecută prin sită. Adaugi smântână, stafidele şi dai crema la rece pentru 2 ore.

O decorezi cu felii de piersici şi un praf de scorţişoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.