Cremă de alune sau nuci pralinate

Printeaza

Cremă de alune sau nuci pralinate

Ingrediente:Cremă de alune sau nuci pralinate

  • 4 ouă
  • 250 g zahăr pudră
  • 300 g unt
  • 4-5 linguri alune sau nuci pralinate

 

Mod de preparare:

Se pun ouăle într-un castron aşezat într-un vas cu apă clo­cotită pe foc şi se bat bine cu zahărul pînă se obţine o cremă.

Se ia vasul de la foc şi se lasă pînă cînd se răceşte crema.

Se adaugă untul tăiat felii mici şi subţiri şi se freacă bine ca să se obţină o pastă spumoasă.

Se adaugă alunele sau nu­cile pralinate, se amestecăşi se pune la gheaţă, în cupe sau în ceşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.