Cremă de alune

Printeaza

Cremă de alune

Ingrediente:Cremă de alune

  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 180 g zahăr
  • 280 g unt sau margarina
  • vanilie
  • 250 g alune
  • puţin coniac
  • puţină coajă de lămîie

 

Mod de preparare:

Alunele se prăjesc şi se dau de 2 ori prin maşina de nuci, apoi se pisează cu 2 linguri de cremă de vanilie.

Compoziţia cremei de alune este la fel ca cea de cremă de vanilie, la care se adaugă alunele pisate, puţin coniac şi pu­ţină coajă de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.