Crema de branza cu salvie
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de crema de branza cu branza de vaci, urda, unt, salvie, busuioc, patrunjel, lamaie, sare si piper.
- 200 g brânză de vaci
- 150g urdă
- 1 linguriţă cu unt
- 3 frunze de salvie
- 2 frunze de busuioc
- pătrunjel
- 1 lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine frunzele de salvie, de pătrunjel şi de busuioc. Lasă-le să se zvânte, după care taie-le cât mai mărunt. Intr-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda şi untul. Adaugă verdeaţa, puţină coajă rasă de lămâie şi acreşte cu zeamă de lămâie.
Freacă energic şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă la rece cel puţin 1-2 ore, după care serveşte pe felii de pâine şi rondele de roşie.
Pofta buna!