Crema de capsuni cu frisca
PrinteazaCrema de capsuni cu frisca din: oua, zahar, lapte, frisca lichida, lichior de fragi, zahar vanilat, capsuni.
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 200 ml lapte dulce
- 1/2 l frisca lichida
- 2 linguri lichior de fragi
- zahar vanilat
- capsuni
Mod de preparare:
Freci galbenusurile cu 3 linguri zahar, adaugi 200 ml lapte clocotit si pui amestecul pe foc pana se ingroasa ca o crema, iei apoi vasul de pe foc si lasi compozitia sa se raceasca.
Bati albusurile spuma tare cu 2 linguri zahar si zaharul vanilat si le adaugi peste amestecul cu galbenusuri. Adaugi apoi lichiorul de fragi si frisca batuta.
Asezi intr-o forma udata cu apa rece un rand de crema, un rand de capsuni si repeti pana se umple forma. Dai la rece si dupa 2-3 ore rastorni crema din forme si ornezi cu frisca.
Pofta buna!