Crema de ciocolata amaruie cu fructe

Printeaza

Crema de ciocolata amaruie cu fructe din: ciocolata, vanilie, lapte, frisca, fructe, unt.

Ingrediente:Crema de ciocolata amaruie cu fructe

  • 300 g ciocolată amăruie
  • 2 linguri lapte
  • 250 ml frişcă lichidă
  • 75 g unt
  • esenţă de vanilie
  • fructe pentru servit, după gust

 

Mod de preparare:

Ciocolata se pune la topit la bain-marie. După ce s-a topit, se adaugă frişca lichidă şi laptele, amestecând cu telul.

Apoi se pune untul, se amestecă şi se adaugă esenţa de vanilie. Se ia de pe foc imediat şi se toarnă în cupe care se dau la rece 1-2 ore.

Intre timp se curăţă fructele, se taie cubuleţe şi se înfig în beţele de frigărui.

Se servesc cu crema de ciocolată de la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.