Crema de ciocolata cu frisca
PrinteazaCrema de ciocolata cu frisca din: ciocolata, crema de ciocolata, frisca, galbenus, zahar, fulgi de ciocolata.
- 200 g ciocolată de menaj
- două linguri cremă de ciocolată
- 500 ml frisca cu ciocolata
- 150 ml frişcă
- 3 gălbenuşuri
- 100 g zahăr-pudră
- 50 g zahăr tos
- fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Bate frişca şi încorporează în ea, câte puţin, crema de ciocolată.
Topeşte ciocolata la bain-marie, bate gălbenuşurile spumă, amestecă în ele zahărul pudră, apoi toarnă-le în ciocolata clocotită.
Adaugă frişca bătută cu cremă de ciocolată şi amestecă energic, pe foc mic, timp de cinci minute. Repartizează crema în şase pahare înalte.
Ţine-le la rece două ore. Inainte de a servi, bate 150 ml frişcă cu zahărul gata adăugat.
Serveşte decorat cu frişcă, fulgi de ciocolată si fursecuri alături.
Crema de ciocolata cu frisca
Pofta buna!