Crema de ciocolata cu migdale si whisky
PrinteazaCrema de ciocolata cu migdale si whisky din: ciocolată cu lapte, frişcă, whisky, ciocolată amăruie, migdale pisate.
Ingrediente:
- 250 g ciocolată cu lapte
- 50 mi frişcă
- 35 ml whisky
- 250 g ciocolată amăruie
- 50 g migdale pisate
Mod de preparare:
Se toaca ciocolata cu lapte si se topeste in frisca, la bain-marie; se lasa sa se racoreasca si se adauga whisky; compozitia se lasa sa se raceasca la frigider.
Se bate compozitia cu mixerul si se spriteaza pe o farfurie tapetata cu hartie de copt. Se lasa sa se raceasca “flacarile”, apoi se glazureaza cu ciocolata amruie topita.
Se orneaza cu migdale si se lasa sa se usuce. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Crema de ciocolata cu migdale si whisky
Pofta buna!