Cremă de ciocolată cu nuci sau alune pralinate

Printeaza

Cremă de ciocolată cu nuci sau alune pralinate

Ingrediente:Cremă de ciocolată cu nuci sau alune pralinate

  • 4 ouă
  • 250 g zahăr pudră
  • 300 g unt
  • 3 linguri ciocolată sau cacao
  • 4-5 linguri nuci sau alune pralinate
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Ciocolata se adaugă în crema de unt cu ouă, după ce a fost topită într-un ibric, la marginea maşinii, cu două linguri de lapte cald sau, în lipsă, cu apă caldă.

Se serveşte în cupe sau ceşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.