Crema de citrice cu frişcă

Printeaza

Crema de citrice cu frişcă

Ingrediente:Crema de citrice cu frisca

  • zeama de la 2 lămâi şi 2 portocale
  • 4-5 linguri de zahăr pudră
  • 4 foi de gelatină
  • 2-3 linguri apă fierbinte
  • 300-400 g frişcă lichidă

 

Mod de preparare:

Ţii în apă rece foile de gelatină timp de 2-3 minute, apoi le scoţi şi le topeşti cu apa fierbinte. Sucurile le amesteci cu zahărul pudră.

Baţi frişca, apoi o amesteci cu sucurile citricelor şi cu gelatina dizolvată. Omogenizezi toată crema

care trebuie să fie alifioasă, torni în cupe pe care le ţii la frigider cel puţin 2-3 ore. Ca decor, poţi folosi coajă de portocală  foarte subţire tăiată şi confiată în zahăr ars sau pur şi simplu răzătură de coajă de portocală sau lămâie, după gust.

Crema de citrice cu frişcă

Crema de citrice cu frisca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.