Crema de citrice cu frişcă
PrinteazaCrema de citrice cu frişcă
- zeama de la 2 lămâi şi 2 portocale
- 4-5 linguri de zahăr pudră
- 4 foi de gelatină
- 2-3 linguri apă fierbinte
- 300-400 g frişcă lichidă
Mod de preparare:
Ţii în apă rece foile de gelatină timp de 2-3 minute, apoi le scoţi şi le topeşti cu apa fierbinte. Sucurile le amesteci cu zahărul pudră.
Baţi frişca, apoi o amesteci cu sucurile citricelor şi cu gelatina dizolvată. Omogenizezi toată crema
care trebuie să fie alifioasă, torni în cupe pe care le ţii la frigider cel puţin 2-3 ore. Ca decor, poţi folosi coajă de portocală foarte subţire tăiată şi confiată în zahăr ars sau pur şi simplu răzătură de coajă de portocală sau lămâie, după gust.
Crema de citrice cu frişcă
Poftă bună!