Crema de mazare cu prosciutto

Printeaza

Crema de mazare cu prosciutto din: praz, cartofi, supa de pui, supa de legume, mazare, iaurt, menta, prosciutto.

Ingrediente: Crema_de_mazare_cu_prosciutto

  • 2 fire de praz, spalate si feliate subtire
  • 200g de cartofi (necuratati de coaja), spalati si dati pe razatoare
  • 500ml supa de pui sau legume
  • 200g de mazare
  • 150g de iaurt degresat
  • 2 linguri de menta tocata
  • 2 felii de prosciutto

Mod de preparare:

Pune prazul, cartofii si supa intr-o oala si da-le in clocot. Acopera-le si lasa-le sa fiarba 8 minute. Adauga mazarea acopera din nou oala si mai fierbe totul 5 minute, ia oala de pe foc si paseaza ingredientele cu un blender vertical pana cand obtii o crema fina, apoi incorporeaza iaurtul si menta.

Intre timp, pune feliile de prosciutto intr-o tigaie mare, intr-un singur strat si prajeste-le pana devin crocante. Lasa-le sa se raceasca putin, apoi rupe-le in fasii, pentru a le putea presara peste supa impreuna cu niste piper negru proaspat macinat.

Crema de mazare cu prosciutto

Crema_de_mazare_cu_prosciutto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.