Crema de migdale cu vanilie si gelatina

Printeaza

Crema de migdale cu vanilie si gelatina din: migdale,  smântână, ou, vanilie, foi gelatină, tablete zaharină.

Crema de migdale cu vanilie si gelatina

Ingrediente:

  • 20 g migdale, măcinate
  • 50 g smântână
  • 1 ou
  • vanilie
  • 2 foi gelatină
  • 2 tablete zaharină

Mod de preparare:

Smântână cu apa şi gălbenuşul se bat într-un vas, în bain-marie; până se îngroaşă.

Se ia vasul de pe foc, se adaugă migdalele măcinate, vanilia, zaharina, gelatina muiată şi dizolvată într-o lingură de apă fierbinte-şi albuşul bătut spumă tare.

Se transferă compoziţia într-un vas de sticlă şi se lasă să se întăreaşcă la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.