Crema de morcovi

Printeaza

O reteta de supa-crema de morcovi cu faina, unt, ceapa, oua, lapte, paine, supa de oase, ulei sare si piper. Este o reteta pentru diabetici.

Crema de morcovi

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi
  • 100 g făină
  • 150 g unt
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 150 ml lapte
  • 150 g pâine
  • 2 l supă de oase
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci mărunt cepele şi le căleşti într-o tiga­ie împreună cu puţin ulei, apoi adaugi şi făina. Dai pe răzătoarea mare morcovii, apoi îi amesteci cu ceapa. Stingi cu supa de oase şi laşi să fiar­bă 30 de minute.

Crema_de_morcovi_1

Amesteci gălbenuşurile cu laptele şi subţiezi cu puţină supă de oase. Apoi o adaugi peste crema de morcovi. Tai pâinea cuburi, pe care le stropeşti cu unt topit şi le rumeneşti la cuptor.

Crema_de_morcovi_2

La fiecare porţie de cremă de morcovi, pui crutoane şi puţin unt. Este o supă bogată în vitamine.

Crema de morcovi

Crema_de_morcovi

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.