Crema de pere cu gris

Printeaza

Crema de pere cu gris

Crema de pere cu gris din: pere, zahar, lapte, gris, sirop de zmeura.

Ingrediente:

  • 2-3 pere
  • 3 linguri zahăr
  • 1 pahar lapte
  • 1 linguriţă griş
  • 1 linguriţă sirop de zmeură

 

Mod de preparare:

Fierbi un sirop dintr-un pahar de apă şi 2 linguri de zahăr în care adaugi perele curăţate şi le laşi să fiarbă. După ce s-au înmuiat, scoţi perele din sirop şi le treci prin sită.

Fierbi grisul cu lapte şi zahărul până se îngroaşă şi-l dai deoparte. în pahare sau căni udate cu apă rece aşezi straturi alternative de griş şi piure de pere, după care le dai la frigider pentru o jumătate de oră.

Le răstorni apoi pe o farfurie şi le stro­peşti cu sirop de zmeură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.