Crema de pui cu legume

Printeaza

Crema de pui cu legume din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, conopida, ardei gras, patrunjel, unt, sare si piper.

Ingrediente:Supe_1

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 conopida mica
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 100 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în bucăţele şi puneţi-le la fiert în 3 l apă cu 1 iinguriţă sare. Fierbeţi-le 20-25 de minute, apoi scurgeţi-le de apă, apa păstrati-o, după care pasaţi-le trecandu-le printr-o sită deasă.

Adăugaţi 50 g de unt şi atâta supă în care au fiert legumele până când obţineţi o cremă mai subţire. Pieptul de pui tăiat în cubuleţe, prăjiţi-l în untul rămas şi crutoanele obţinute serviţi-le cu crema de legume caldă, presărată cu pă­trunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.