Crema de rosii cu branza

Printeaza

O reteta gustoasa de crema de rosii, morcov, albitura, branza roquefort, smantana, busuioc, crutoane, sare, piper.

Ingrediente:Crema de rosii cu branza

  • l litru de apă
  • 1,5 kg roşii potrivite
  • 0,5 kg morcov
  • 0,5 kg albitură
  • 250 g brânză Roquefort
  • 250 g smântână dulce
  • 2-3 frunze de busuioc
  • 250 g crutoane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun roşiile întregi la copt, morcovii şi albitura la fiert. Se pasează printr-o sită roşiile, pentru a separa sucul şi seminţele de pulpă. La fel şi albitu­ra.

Se amestecă şi se pun la fiert în apa în care s-au fiert legumele. Se topeşte brânza cu smântână şi se adaugă peste crema de roşii după ce s-a fiert. Se taie mărunt busuiocul şi se presară deasupra. Se serveşte fierbinte, cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.