Crema de visine

Printeaza

Crema de visine din: visine, caju, apa, miere sau sirop de agave, ulei de cocos extravirgin si fulgi de cocos.

Ingrediente:Crema_de_visine

  • 250 g visine
  • 200 g caju crud
  • 200 ml apa
  • 3 linguri cu miere sau sirop de agave
  • 4 linguri cu ulei de cocos extravirgin
  • 1 lingura cu fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Scoti samburii visinelor. Daca sunt congelate, lasa-le sa se dezghete si scurge-le bine. Pune 200 g visine intr-un blender. Adauga caju si 100 ml apa. Paseaza totul si cand cutitul merge in gol, toarna putina apa, pana ce se omogenizeaza. Nu te ingrijora daca la inceput, compozitia pare prea lichida.

Prin mixare crema se ingroasa. La sfarsit pune doua linguri cu miere si uleiul de cocos. Mixeaza inca 30 de securda. Separat zdrobeste restul de visine impreuna cu miere, pana ce obtii un piure fin. Repartizeaza in pahare crema si piure de visine. Decoreaza cu visine si fulgi de cocos. Lasa la rece cateva ore.

Crema de visine

Crema_de_visine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.