Crema de zahar ars cu rom

Printeaza

Crema de zahar ars cu rom din: oua, zahar, lapte, esenta de rom.

Ingrediente:Crema_de_zahar_ars_cu_rom

  • 6 ouă
  • 200 g zahăr + 3 linguri
  • 1 l lapte
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Zahărul (3 linguri) îl caramelizezi într-o cratiţă pe foc şi îl laşi să se răcească.

Intr-un vas larg amesteci cu mixerul ouăle, laptele şi 200 g de zahăr, apoi adaugi zahărul vanilat, mixând până se uniformizează compoziţia.

Torni compoziţia în cratiţa cu zahărul ars, răcit. Dai cratiţa la cuptor, la foc mediu timp de 30-40 de minute, până se întăreşte.

Crema de zahar ars cu rom

Crema_de_zahar_ars_cu_rom

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.