Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări. Coada-soricelului este o plantă versatilă, apreciată atât în medicina tradițională cât și în rutinele moderne de frumusețe și sănătate. Ceai de Coada-soricelului: Preparare și Beneficii Preparare: Pentru a prepara ceaiul, adăugați 1-2 lingurițe de iarbă uscată la o cană de apă fierbinte. Lăsați să infuzeze 10 […]
Crema delicioasa cu cirese si vanilie
PrinteazaCrema delicioasa cu cirese si vanilie din: cireşe, zahar, zahar vanilat, lapte, zahar, oua, amidon, esenta de vanilie, sare.
Ingrediente:
- 500 g cireşe
- 3 linguri zahăr
- 1 pliculeţ zahăr vanilat
- 500 ml lapte
- 100 g zahăr
- 4 gălbenuşuri
- 40 g amidon
- 1 sticluţă esenţă de vanilie
- sare
Mod de preparare:
Crema delicioasa cu cirese si vanilie: Cureţi fructele de sâmburi şi le pui cu zahărul şi zahărul vanilat într-o crăticioară, la foc mic.
Amesteci şi dai deoparte vasul, când sosul a căpătat consistenţă.
Freci amidonul cu gălbenuşurile şi un praf de sare. Torni puţin lapte fierbinte peste crema de gălbenuşuri, cât să poţi omogeniza amestecul.
Apoi, cu atenţie, încorporezi tot laptele. Pui vasul cu cremă la bain-marie şi amesteci până ce aceasta se îngroaşă.
Dai deoparte, adaugi esenţa şi laşi să se răcească, apoi dai la frigider.
In momentul servirii, pui crema în pahare, iar deasupra sos de cireşe. Cireşele se pot înlocui cu vişine.
Pofta buna!
Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări