Crema delicioasa de portocale cu frisca

Printeaza

Crema delicioasa de portocale cu frisca din: portocale, unt, zahar, lapte, frisca.

Ingrediente:

  • 4 portocale
  • 1 lingură unt
  • 5 linguri zahăr tos
  • 500 ml lapte dulce
  • friscă

Mod de preparare:

Crema delicioasa de portocale cu frisca: Se amestecă bine coaja rasă de la cele patru portocale cu sucul de la două portocale.

Se adaugă peste laptele aflat pe foc o dată cu untul şi zahărul şi se amestecă bine (pe foc) până se îngroaşă.

Se desfac în felii celelalte două portocale rămase, porţionându-se în boluri ceva mai spaţioase.

Se toarnă deasupra crema şi se lasă la rece.

Inainte de a se servi se ornează cu friscă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.