Crema englezeasca

Printeaza

Crema englezeasca

Crema englezeasca

Ingrediente:

  • un litru lapte aromatizat
  • 8 gălbenuşuri
  • scorţişoară (vanilie)
  • 200 g zahăr
  • coajă de lămâie (sau por­tocale)

 

Mod de preparare:

Laptele se pune la încălzit împreună cu scorţişoara (vanilia) şi coaja de lămâie, până se încălzeşte bine, dar să nu dea în foc.

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, apoi se toarnă laptele cald şi se amestecă până se obţine o cremă lichidă.

Se pune la foc (să nu se lipească) şi se amestecă până capătă consistenţa unei creme. Când este servită, peste cremă se pun felii de tort de ciocolată.

Crema englezeasca

Crema englezeasca1.jpg  Crema englezeasca2.jpg  Crema englezeasca.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • crema englezeasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.