Cremă fină de branză

Printeaza

O reteta delicioasa de crema fina de branza din: branza de vaci, branza de oaie, smantana, lapte, unt, oua, faina, sare.

Ingrediente:Cremă fină de branză

  • 300 g brânză de vaci
  • 80 g telemea de oaie
  • 120 g smântână
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • 2 linguri cu făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregăteşte un sos alb din 60 g de unt, două linguri cu făină şi lapte. Sosul astfel obţinut, toarnă-l peste brânza de vaci stoarsă şi zdrobită cu furculiţa şi telemeaua dată pe râzătoare.

Incorporează smântână şi ouăle bătute cu un praf de sare. Toarnă compoziţia în forme de yena unse cu restul de unt.

Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. O poţi servi ca atare, caldă sau rece, sau cu puţin parmezan ras deasupra şi fructe confiate.

Cremă fină de branză

Cremă fină de branză

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.