Cremă cu frişca

Printeaza

O reteta delicioasa de crema cu frisca din: galbenusuri, zahar, frisca lichida, pasta de vanilie si fructe de padure.

Ingrediente:Cremă cu frişca

  • 5 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 pastaie de vanilie
  • fructe de padure pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă cele două tipuri de zahăr, migdalele măcinate, făina şi scorţişoara. Se adaugă cele două al­buşuri şi se amestecă bine, până se omogenizează.

Pe masa presărată cu faină se întinde aluatul cu sucitorul şi se decupează inimioare cu ajutorul formelor speciale.

Toate fursecurile se pun în tava de la cuptor tapetată cu hârtie specială de copt si se da la cuptor la foc mic pentru circa o ora.

Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei si apoi se da la rece pentru doua ore.

Se serveste cu fructe de padure proaspete si cu frunze de menta, in forma in care le-ai copt.

Cremă cu frişca

Cremă cu frişca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.