Crema de gris cu cacao si fructe

Printeaza

Crema de gris cu cacao si fructe din: griş oua, zahar, cacao, zahar vanilat, lapte, caspuni, cirese, frisca.

 

Ingrediente:

  • 1/2 cană griş
  • 1 ou
  • 3 linguri zahăr
  • 1 lingură cacao
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
  • 2 căni lapte
  • câteva căpşuni şi cireşe
  • frişcă

 

Mod de preparare:

Prepari grişul din lapte, cacao, griş şi puţină sare. Laşi să se răcească puţin şi îl amesteci cu zahărul vanilat şi gălbenuşul, apoi cu albuşul bătut spumă.

Pui compoziţia în ceşcuţe pe care le dai la rece.

Deasupra fiecărei ceşcuţe aşezi câte o căpşună, 2-3 cireşe şi, eventual, puţină frişcă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.