Cremă hategana de fasole boabe cu ciuperci şi costiţă afumată

Printeaza

Cremă hategana de fasole boabe cu ciuperci şi costiţă afumată

Ingrediente:Cremă hategana de fasole boabe cu ciuperci şi costiţă afumată

  • 300 g fasole boabe
  • 100 g costiţă afumată
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 60 g unt
  • 2 l apă
  • 1 l supă
  • 2 legături mărar
  • 3 linguri smîntînă
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 lingură făină

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe 10 minute (după ce a stat în apă cîteva ore), se stre­coară şi se pune din nou la fiert cu apă fierbinte, apoi se pune supa şi 1 foaie dafin.

După ce fasolea a fiert se dă prin sită fină şi în ea se pune costiţa tă­iată julien, ciupercile spălate bine, tăiate şi sotate cu ceapa tocată in unt.

Se mai fierbe circa 10 minute şi se termină cu smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.