Cremă de heringi

Printeaza

Cremă de heringi 

Ingrediente:

  • 250 g heringi
  • 1/2 cutie sardele
  • 25 g muştar
  • 100 g frişca bătută
  • 1/2 lămîie

 

Mod de preparare:

Cremă de heringi: Se aleg heringi graşi şi cărnoşi, se curăţă şi se trec împreună cu sardelele prin maşina de tocat cu sita deasă.

Se adaugă muştar, zeamă de lămîie şi frişca bătută (fără zahăr).

Se amestecă bine. Se foloseşte la ouă umplute şi la sandvişuri.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.