Cremă de iaurt cu caise

Printeaza

Se taie jumătăţi 400 g caise şi se golesc de sâmburi; pulpa se taie felii. Se amestecă 4 linguri lichior de portocale cu 2 linguri zahăr pudră; se toarnă peste caise şi se lasă să se marineze cca 30 min. Se amestecă 500 g iaurt cu 3 linguri zahăr pudră şi 4 linguri suc de lămâie.

Se înglobează 100 g frişcă bă­tută. In pahare de desert se aşază straturi alter­native de cremă de iaurt şi caise. Se stropesc cu lichior de portocale.

Cremă de iaurt cu caise

Cremă de iaurt cu caise

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.