Tort cu ciocolata si crema caramel din: oua, zahar, faina, cacao, scortisoara, praf de copt, lapte, frisca, cirese, ciocolata. Ingrediente: Pentru blat: 5 ouă 120 g zahăr 150 g făină 2 linguri cacao 1 linguriţă scorţişoară 1 linguriţă praf de copt sare Pentru cremă: 1 plic praf de budincă cu gust caramel 250 ml lapte […]
Crema de ciocolata si alune la pahar din: smantana, ciocolata, zahar, alune, cacao. Ingrediente: 450 ml smântână dulce pentru frişcă 180 g ciocolată neagră (min. 50% cacao) 1 plic zahăr vanilat 1 linguriţă zahăr 100 g alune de pădure decojite 40 g ciocolată cu lapte 1 linguriţă pudră de cacao Mod de preparare: Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.