Crema la pahar

Printeaza

Crema la pahar din: crema de branza, miere, vanilie, oua, zahar, unt, lamaie, mure.

Ingrediente:Crema_la_pahar

Pentru crema albă:

  • 200 g cremă de brânză
  • 2 linguri de miere
  • esenţă de vanilie

Pentru crema de lămâie:

  • 2 gălbenuşuri
  • 2 ouă întregi
  • 110 g zahăr
  • 150 g unt
  • 125 ml zeamă de lămâie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • mure (alte fructe acrişoare)

 

Mod de preparare:

Pentru crema de lămâie, mixează la robot zahărul cu coaja rasă de lămâie, adaugă zeama de lămâie, ouăle întregi şi gălbenuşurile. Pune compoziţia într-un vas pe baie de abur şi amestecă până se îngroaşă.

Lasă la răcorit, apoi adaugă treptat untul rece tăiat cubuleţe.

Pentru crema albă, bate energic crema de brânză cu mierea. Adaugă, după preferinţă, esenţă de vanilie sau conţinutul unei păstăi.

Montează desertul în pahar, aşezând alternativ cremă albă, cremă de lămâie si mure.

Crema la pahar

Crema_la_pahar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.