Cremă mascarpone cu căpşune
PrinteazaO reteta de crema mascarpone cu capsune din: frisca, mascarpone, miere, esenta de vanilie si capsune.
- 300 g frişcă naturală
- 250 g mascarpone
- 100 g miere
- 5-6 picături esenţă de vanilie
- 500 g căpşune
Mod de preparare:
Pentru început, se lasă mierea să se încălzească la temperatura camerei. Se adaugă brânza mascarpone şi extractul de vanilie şi se amestecă. Se acoperă cu folie şi se lasă la rece. Se bate frişca bine şi se ţine în frigider până în momentul când se va combina cu restul ingredientelor.
Se pregătesc căpşunele. Se spală, apoi se pun la scurs, după care se taie feliuţe potrivite. Se amestecă frişca şi crema mascarpone şi se toarnă în pahare. Se lasă la rece cel puţin 1-2 ore, apoi se servesc ornate cu bucăţi de căpşune proaspete.
Cremă mascarpone cu căpşune
Pofta buna!