Cremă mascarpone cu căpşune

Printeaza

O reteta de crema mascarpone cu capsune din: frisca, mascarpone, miere, esenta de vanilie si capsune.

Ingrediente:Cremă mascarpone cu căpşune

  • 300 g frişcă naturală
  • 250 g mascarpone
  • 100 g miere
  • 5-6 picături esenţă de vanilie
  • 500 g căpşune

 

Mod de preparare:

Pentru început, se lasă mierea să se încălzească la temperatura camerei. Se adaugă brânza mascarpone şi extractul de vanilie şi se amestecă. Se acoperă cu folie şi se lasă la rece. Se bate frişca bine şi se ţine în frigider până în momentul când se va combina cu restul ingredientelor.

Se pregătesc căpşunele. Se spală, apoi se pun la scurs, după care se taie feliuţe potrivite. Se amestecă frişca şi crema mascarpo­ne şi se toarnă în pahare. Se lasă la rece cel puţin 1-2 ore, apoi se servesc ornate cu bucăţi de căpşune proaspete.

Cremă mascarpone cu căpşune

Cremă mascarpone cu căpşune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.