Crema mascarpone cu capsuni si tequila

Printeaza

Crema mascarpone cu capsuni si tequila din: mascarpone, oua, tequila, frişcă lichidă, zahăr.

Crema_mascarpone_cu_capsuni_si_tequila

Ingrediente:

  •  1 cutie mascarpone 250-300 g (de preferinţă de producţie italiană)
  •  3 gălbenuşuri
  •  50 ml tequila
  •  200 ml frişcă lichidă
  •  3-4 linguri zahăr

 

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul (în cazul în care frişca nu este îndulcită, se adaugă 1-2 linguri cu zahăr în plus). Se încorporează mascarpone amestecând bine cu o lingură de lemn.

Se bate frişca lichidă până se întăreşte şi se adaugă apoi compoziţiei de mai sus.Căpşunile, de preferinţă proaspete, se presară cu puţin zahăr şi se stropesc cu tequila, adăugându-se apoi peste crema mascarpone.

Acest desert se poate servi fie imediat, fie a doua zi, după ce a stat o noapte la frigider.

Crema mascarpone cu capsuni si tequila

Crema_mascarpone_cu_capsuni_si_tequila

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.