quinoa, hribi, ceapa rosie, usturoi, ardei gras, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, marar. Ingrediente: 200g quinoa 300g hribi proaspeți (sau ciuperci champignon) 1 ceapă roșie mică, tăiată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 ardei gras (culoare la alegere), […]
Crema de mazare
PrinteazaCrema de mazare din: ceapa, ulei, mazare verde, branza de vaci, smantana, sare, piper, branza de burduf si paine prajita.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 250 g mazare verde
- 2000 g branza de vaci
- 1 lingura smantana dulce
- sare
- piper
- 120 g branza de burduf
- paine prajita
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste putin in ulei incins; se lasa sa se raceasca.
da in clocot apa cu sare si se pune la fiert mazarea; se lasa sa fiarba circa 4 minute. Se lasa sa se raceasca si se paseaza cu mixerul.
Se amesteca branza de vaci cu smantana dulce si ceapa, se adauga sare, piper si mazarea pasata.
tartineaza pe felii de paine prajita si se presara deasupra bucatele de branza de burduf.
Crema de mazare
Pofta buna!
Conopida – beneficii pentru sanatate si retete
Conopida (Brassica oleracea var. botrytis) este o legumă cruciferă înrudită cu broccoli, varza și kale. Este cunoscută pentru inflorescențele sale albe, compacte și bogate în nutrienți. Conopida (Brassica oleracea var. botrytis) este o plantă din familia cruciferelor, înrudită cu broccoli, varza și varza de Bruxelles. Originea exactă a […]