Crema de mazare
PrinteazaO reteta de crema de mazare din: ceapa, ulei, mazare verde, branza de vaci, smantana, sare, piper, branza de burduf si paine prajita.
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 250 g mazare verde
- 2000 g branza de vaci
- 1 lingura smantana dulce
- sare
- piper
- 120 g branza de burduf
- paine prajita
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste putin in ulei incins; se lasa sa se raceasca. Se da in clocot apa cu sare si se pune la fiert mazarea; se lasa sa fiarba circa 4 minute. Se lasa sa se raceasca si se paseaza cu mixerul.
Se amesteca branza de vaci cu smantana dulce si ceapa, se adauga sare, piper si mazarea pasata. Se tartineaza pe felii de paine prajita si se presara deasupra bucatele de branza de burduf.
Crema de mazare
Pofta buna!