Crema de migdale cu visine
PrinteazaO reteta de crema de migdale cu visine din: visine, branza mascarpone, pudra de migdale, zahar, ou, biscuiti, unt si zahar pudra.
- 300 g visine decongelate
- 250 g branza mascarpone
- 80 g pudra de migdale
- 50 g zahar
- 1 ou
- 6-8 biscuiti cu unt, rotunzi
- 15 g unt
- 30 g zahar pudra, foarte fin (cu admion)
Mod de preparare:
Scurgeti bine visinele decongelate. Preincalziti cuptorul la treapa 5-6 (160 C). Ungeti cu unt 6-8 forme tip ramegui si asezati-le in tava. Intr-un castron, batati zaharul impreuna cu branza mascarpone, adaugati pudra de migdale si oul intreg.
Bateti cu telul pana obtineti o crema omogena. Asezati cate un biscuit in fiecare forma, iar pe aceştia puneţi cremă, fără a umple formele până sus. Aşezaţi vişinele peste cremă, presăraţi cu zahărul pudră şi puneţi tava în cuptor, cca 20 min. Serviţi-o călduţă.
Puteţi aşeza deasupra cremei, în ultimul moment, o cupă de îngheţată de vanilie sau de migdale.
Crema de migdale cu visine
Pofta buna!