Crema de morcovi

Printeaza

Crema de morcovi din: morcovi, cascaval afumat, usturoi, sare si maioneza.

Morcovii sunt faimoși pentru conținutul lor ridicat de beta-caroten, care este transformat în organism în vitamina A. Vitamina A este esențială pentru sănătatea vizuală, întreținerea pielii și sistemul imunitar.

Morcovii conțin antioxidanți precum beta-carotenul, luteina și zeaxantina, care protejează celulele corpului împotriva stresului oxidativ și pot contribui la reducerea riscului de boli cronice.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Razi pe răzătoarea mică morcovii curăţaţi, apoi caşcavalul şi usturoiul.

Le amesteci cu maioneză, pui sare şi dai la frigider, să se pătrundă gusturile.

Cu această compoziţie poţi umple ardei gras roşu, verde sau galben, ori poţi tăia rondele din ardei, le umpli cu această cremă si ornezi cu rondele de roşii sau ardei iute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.