Crema de nuca de cocos cu sirop de agave

Printeaza

Crema de nuca de cocos cu sirop de agave din: miez de nucă de cocos tânără, nuci caju, suc de nucă de cocos tânără, sirop de agave, sare, fasole, apa.

 

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
  • 2 ceşti de nuci caju
  • 1/2 ceaşcă de suc de nucă de cocos tânără
  • 4 linguri de sirop de agave
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1 păstăie de fasole
  • 1 ceaşcă de apă (facultativ)

Mod de preparare:

Crema de nuca de cocos cu sirop de agave: Amestecaţi toate ingredientele într-un mixer, până se omo­genizează.

Poate fi necesar să adăugaţi şi o ceaşcă de apă, pentru a obţine o textură mai omogenă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Infuzie de salvie pentru transpirație excesivă

Steak de Struț cu Sos de Zmeură și Ghimbir

O rețetă de steak de struț, acompaniat de un sos rafinat de zmeură și ghimbir. Combinația neașteptată de arome face din acest fel de mâncare alegerea perfectă pentru o cină specială sau un eveniment festiv. Ingrediente Carne de struț: 4 fileuri de aproximativ 200 g fiecare, […]

Tocană de Ciuperci Champignon cu Smântână

Transformați o cină obișnuită într-un festin cu această tocană de ciuperci Champignon cu smântână, un fel de mâncare cremos și confortabil, perfect pentru zilele răcoroase. Acest preparat este ideal ca fel principal vegetarien sau ca garnitură alături de carne. Pregătire: 10 minute Gătit: 20 minute Total: 30 minute Ingrediente […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.