O rețetă de steak de struț, acompaniat de un sos rafinat de zmeură și ghimbir. Combinația neașteptată de arome face din acest fel de mâncare alegerea perfectă pentru o cină specială sau un eveniment festiv. Ingrediente Carne de struț: 4 fileuri de aproximativ 200 g fiecare, […]
Crema de nuca de cocos cu sirop de agave
PrinteazaCrema de nuca de cocos cu sirop de agave din: miez de nucă de cocos tânără, nuci caju, suc de nucă de cocos tânără, sirop de agave, sare, fasole, apa.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
- 2 ceşti de nuci caju
- 1/2 ceaşcă de suc de nucă de cocos tânără
- 4 linguri de sirop de agave
- 1/2 linguriţă de sare
- 1 păstăie de fasole
- 1 ceaşcă de apă (facultativ)
Mod de preparare:
Crema de nuca de cocos cu sirop de agave: Amestecaţi toate ingredientele într-un mixer, până se omogenizează.
Poate fi necesar să adăugaţi şi o ceaşcă de apă, pentru a obţine o textură mai omogenă.
Pofta buna!
Tocană de Ciuperci Champignon cu Smântână
Transformați o cină obișnuită într-un festin cu această tocană de ciuperci Champignon cu smântână, un fel de mâncare cremos și confortabil, perfect pentru zilele răcoroase. Acest preparat este ideal ca fel principal vegetarien sau ca garnitură alături de carne. Pregătire: 10 minute Gătit: 20 minute Total: 30 minute Ingrediente […]