Crema de nuci

Printeaza

Crema de nuci din: miez de nuca, frisca, coaja de lamaie, coaja de portocale, gelatina, zaharina.

Ingrediente:

  • 50 g miez de nuca macinat
  • 50 g frisca
  • coaja de lamaie
  • coaja de portocale
  • gelatina
  • zaharina

 

Mod de preparare:

Crema de nuci: Gelatina se inmoaie o jumatate de ora intr-un ibric mic umplut cu apa rece, se pune apoi la foc mic, dar atentie, nu trebuie sa fiarba caci isi va pierde proprietatile!

Zaharina se dizolva in putina apa. Nucile macinate se amesteca cu apa in care am dizolvat gela­tina si zaharina.

Se amesteca usor, adaugandu-se coaja de lamaie si de portocala si frisca. Se tine la rece inainte de servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.