Crema de peste afumat
PrinteazaCrema de peste afumat din: hering afumat, capere, suc de lamaie, crema de branza, ulei, ceapa verde, busuioc, sare, piper.
- 125 g hering afumat, în conservă
- 2 linguriţe capere
- 1,5 linguri suc de lămâie
- 150 g cremă de brânză
- 1/2 linguriţă ulei de măsline
- 2 fire ceapă verde
- câteva frunzuliţe busuioc
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Se scurge pestele şi se mărunteşte cu furculiţa, apoi se pune în bolul unui mixer.
Se adaugă caperele, ceapa tăiată nu foarte mărunt, brânza, sucul de lămâie, uleiul, sarea şi piperul.
Se mixează, se scoate din bol şi i se adaugă busuiocul tocat la cuţit.
Se dă la rece puţin si se serveşte pe biscuiţi săraţi ori pe pâine prăjită.
Pofta buna!
poate iti place si:
Lamai umplute cu crema de peste afumat
Lamai umplute cu crema de peste afumat din: macrou afumat, branza de vaci, ulei, sare, piper, lamai. Ingrediente: 1/2 file macrou afumat 200 g brânză de vaci 2 linguri ulei sare piper 2 lămâi Mod de preparare: Laşi la scurs brânza de vaci. Când nu mai are zer deloc, o mixezi cu ulei. încorporezi fileul […]
Supa crema de peste si midii din: midii, supa de peste, cartofi, carne de peste, patrunjel. Ingrediente: 500 g de midii 1 l supa de peste 500 g de cartofi albi 200 g carne de peşte alb sau somon 1 legătură de pătrunjel Mod de preparare: Se scurge într-o cratiţă mare sosul dintr-un pachet vidat […]
Peste cu crema de mustar si smantana
Peste cu crema de mustar si smantana din: fileuri de cambulă sau de ton, suc de lămâie, sare, piper măcinat, mântână solidă, smântână pentru gătit, muştar franţuzesc, praf de muştar, cherry sec (sau vermut), zahăr. Ingrediente: 1-2 fileuri de cambulă sau de ton (a câte 80 g fiecare) 2 linguri suc de lămâie sare piper […]
Pofta buna!