Supa crema de praz cu ciuperci din: praz, ciuperci, cartof, pastarnac, sofran, cimbru, usturoi, piper, unt, smantana, ulei, parmezan, tarhon, patrunjel, suc de lamaie. Ingrediente: 3 fire de praz (doar partea albă) 1 cartof mediu 3 bucăţi păstârnac 3 căţei usturoi 3-4 fire şofran 1/2 linguriţă cimbru 1 vârf de cuţit de piper mozaic 200 […]
Crema de pui cu dovlecel si morcov
PrinteazaCrema de pui cu dovlecel si morcov din: piept de pui, morcov, radacina de patrunjel, telina, dovlecel, patrunjel verde, sare.
- 150g de piept de pui
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 0 jumatate de telina
- o jumatate dovlecel
- cateva fire de patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Puneţi la fiert în puţină apă carnea bine spălată, morcovul, pătrunjelul şi ţelina.
Când carnea şi legumele sunt aproape fierte, adăugaţi dovlecelul şi mai fierbeţi 5 minute.
Scoateţi carnea şi legumele din supă, mărunţiţi-le cu un blender şi amestecaţi piureul obţinut cu atâta zeamă în care au fiert legumele şi carnea, câtă este necesară pentru a obţine consistenţa dorită.
Săraţi şi presăraţi cu pătrunjel verde deasupra.
Pofta buna!
Supa crema de peste cu midii
Supa crema de peste cu midii din: midii, supa de peste, cartofi, carne de peste, patrunjel. Ingrediente: 500 g de midii 1 l supa de peste 500 g de cartofi albi 200 g carne de peşte alb sau somon 1 legătură de pătrunjel Mod de preparare: Se scurge într-o cratiţă mare sosul dintr-un pachet vidat […]
Supa crema de mazare cu ceapa
Supa crema de mazare cu ceapa din: mazare, ceapa, morcov, telina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazăre 1 morcov 1 ceapă medie 1 ţelină 2 linguri cu ulei de măsline sare şi piper Mod de preparare: Curăţă morcovul, ceapa şi ţelina şi taie-le cubuleţe sau dă-le pe râzătoare. Pune-le într-o tigaie cu uleiul […]
Pofta buna!