Crema rapida de branza
PrinteazaO reteta gustoasa de crema rapida de branza din: chifle, branza de vaci, barnza telemea, smantana, unt, ceapa verde, sare.
- 4 chifle
- 400 g brânză de vaci
- 150 g brânză telemea
- 150 g smântână
- 50 g unt
- 1 legătură de ceapa verde
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, freacă untul spumă. Adaugă smântână, brânza de vaci şi brânza telemea dată pe răzătoarea mică.
Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece crema astfel obţinută cel puţin 10 minute. Taie chiflele pe jumătate şi scoate cu grijă o parte din miez.
Umple-le cu cremă de brânză şi pune deasupra ceapa verde tăiată mai mare. Serveşte-le imediat, cu roşioare.
Crema rapida de branza
Pofta buna!