Crema de rosii cu ulei picant

Printeaza

Crema de rosii cu ulei picant din: rosii, morcov, ceapa, sare, piper, ulei picant si paine.

 

Ingrediente:Crema_de_rosii_cu_ulei_picant

  • 400 g rosii pasate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei picant
  • paine

 

Mod de preparare:

Se fierb morcovul si ceapa in apa, se adauga piureul de rosii si se mai lasa 10 minute.

Se pune compozitia in blender si se adauga sare si piper. Se serveste cu paine prajite si ulei picant.

Crema de rosii cu ulei picant

Crema_de_rosii_cu_ulei_picant

Pofta buna!

 

 

 

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar din: branza, miere, mar. Ingrediente: 150 g brânză de vaci 1 lingură cu miere 1 măr bine copt     Mod de preparare: Omogenizaţi brânza cu o lingură de lemn, adăugaţi mierea şi serviţi decorată cu felii de măr crud.   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Crema […]

Crema de piscoturi cu frisca

Crema de piscoturi cu frisca

Crema de piscoturi cu frisca din: frisca, gelatina, zahar pudra, zahar vanilinat, piscoturi, nuca de cocos, menta, nuci, migdale si fructe confiate. Ingrediente: 600 ml frişcă 8 g gelatină 75 g zahăr pudră 100 g prune uscate două pliculeţe zahăr vanilinat 100 g pişcoturi 50 g nucă de cocos sos de cioco­lată mentă proaspătă nuci […]

 

Compot cu crema de cocos

Compot cu crema de cocos

Compot cu crema de cocos din: crema de cocos, frisca, esenta de migdale, suc de lamaie, zahar, oua, ghimbir, caise, nectarine, lime. Ingrediente: Pentru crema de cocos: 100 g cremă de cocos (partea care se solidifică din laptele de cocos lăsat la rece) 450 g frişcă lichidă 1/2 linguriţă cu esenţă de migdale 2 linguri […]

 

Crema de vanilie cu dulceata de capsuni

Crema de vanilie cu dulceata de capsuni

Crema de vanilie cu dulceata de capsuni cu: oua, zahar pudra, faina, lapte, unt, baton de vanilie, frisca lichida, dulceata de capsuni. Ingrediente: 5-6 gălbenuşuri 4 linguri cu zahăr pudră 2 linguri cu făină 500 ml lapte 2 linguriţe cu unt 1 baton de vanilie 100 ml frişcă lichidă dulceaţă de capsuni   Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Cat de tare e crema asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.