Salată de Porumb cu Avocado și Roșii Cherry din: baobe de porumb, avocado, rosii cherry, ceapa rosie, suc de lime, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Această salată de porumb cu avocado și roșii cherry este o simfonie de gusturi și texturi, combinând dulceața porumbului proaspăt cu cremozitatea avocado și aciditatea vibrantă a roșiilor cherry. […]
Crema de rosii cu usturoi si cascaval
PrinteazaCrema de rosii cu usturoi si cascaval din: roşii cărnoase, usturoi, oţet, ulei, castravete, ardei gras roşu, caşcaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg roşii cărnoase
- 5-6 căţei de usturoi
- 1 linguriţă cu oţet
- 3 linguri cu ulei
- 1 castravete
- 1 ardei gras roşu
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine roşiile şi şterge- le cu un şervet curat. Dă-le pe răzătoarea mică şi, dacă este posibil, îndepărtează cu mare grijă seminţele.
Separat, curăţă usturoiul şi zdrobeşte-l bine! Freacă-l cu puţină sare, piper şi o linguriţă cu oţet.
Toarnă treptat uleiul de măsline, ca la maioneză. Peste pasta de usturoi astfel obţinută, adaugă sucul de roşii.
Amestecă uşor şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă la rece minimum 20 de minute, după care serveşte în farfurii adânci.
Pentru a arăta şi mai apetisant, decorează-le pe margine cu pătrăţele de castravete, ardei gras şi caşcaval.
Crema de rosii cu usturoi si cascaval
Pofta buna!
Blinii de Hrișcă cu Somon Afumat
Blinii de Hrișcă cu Somon Afumat din: hrisca, faina, oua, lapte, drojdie, zahar, sare, ulei, somon afumat, smantana, marar. Redescoperă clasica rețetă rusească de blinii, într-o variantă modernă și sănătoasă, folosind făina de hrișcă. Această reinterpretare îmbină gustul unic al hrișcii cu textura fină a somonului afumat și prospețimea smântânei, oferind o experiență culinară rafinată […]