Crema sabaglione

Printeaza

O reteta de crema sabaglione din: oua, zahar si rom.

Ingrediente:Crema sabaglione

  • 6 oua
  • 250 gr. zahar
  • 1 pahar rom

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pina se ingroasa crema.

Atunci se retrage de pe foc crema se se adauga cele 6 albusuri batute spuma. Se amesteca repede.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.