Crema de smantana cu marmelada

Printeaza

Crema de smantana cu marmelada din: smantana, marmelada, miez de nuca si rom.

Ingrediente:

  • 250g smântână (20-25% grăsime)
  • 250 g marmeladă
  • 100 g miez de nucă
  • 50 ml rom

 

Mod de preparare:

Mai întâi se freacă marmelada, după care se începe încorporarea smântânii în ea, puţin câte puţin.

Miezul de nucă se dă mai întâi la cup­tor, după care se taie mărunt cu cuţitul.

Se adaugă în compoziţie, împreună cu romul. Crema de smântână şi marmeladă se poate mânca simplă, pusă în boluri, ca budinca, sau poate fi folosită împreună cu foi de prăjituri sau cu un blat de tort pentru a pregăti alte dulciuri.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.